Skip to main content

De emotionele Gordon die is op het vliegveld gezien. Hij zou aan het huilen zijn. Na de breuk met zijn verloofd Gavin, heeft hij zich uitgesproken in een Instagram post. Hij zou terugkomen naar Nederland om bij zijn familie te zijn.

Huilend op het vliegveld?

Een bron van Roddelpraat weet te verklaren dat de zangeraan het huilen was. Hij werd gezien op het vliegveld in Dubai. De bron heeft stiekem een foto weten te maken toen ze hem hadden gespot. Het lijkt erop dat hij zo onopvallend mogelijk wilde zijn, maar dit is niet gelukt. De zanger ziet er verslagen uit. Hij heeft een petje en een bril op.

De vakantiegangers wilde met hem op de foto, maar dat wilde hij zelf niet. Wel wisten ze nog wel een foto van hem te maken. Hij is waarschijnlijk onderweg naar Nederland om de breuk te verwerken met ex-veroofde Gavin.

Breuk

Gordon zou al een aantal maanden dolgelukkig zijn met de Australische Gavin. Kort daarna volgde een verloving, die maar voor korte duur was. Juicekanalen en showbizz programma’s hadden al snel door dat er iets mis was. Beiden hadden elkaars foto’s verwijderd en ontvolgd op social media.

De zanger is uiteindelijk met een statement gekomen via Instagram. Hij liet weten dat hij emotioneel en mentaal gebroken is. Voorlopig zal hij de komende tijd in Nederland zijn. Wat precies tot de breuk heeft geleidt, is nog onduidelijk.

Geen werk

Shownieuws zou ook hun eigen onderzoek hebben gedaan naar Gavin. Hij zou hebben beweert dat hij bij Burberry werkt, maar dit zou niet helemaal kloppen. Shownieuws zou het modehuis hebben gebeld en het bleek dat hij er helemaal niet meer werkt.

De zanger liet via social media weten dat Gavin een baan in Australië en dat hij zijn zaakjes op orde hard, maar dit blijkt toch niet helemaal te kloppen.

Bekijk de beelden hier:

Gordon huilend op vliegveld
gordon

Bron: Roddelpraat

Leave a Reply