Gregory van der Wiel en Rose Bertram “gaan het weer proberen samen”

Gregory van der Wiel

Gregory van der Wiel en de moeder van zijn kinderen, Rose Bertram, gaan het volgens Yvonne Coldeweijer weer proberen samen. Vorig jaar liet Rose in een interview weten uit elkaar te gaan met de voetballer. Een verzoening lijkt aan de orde.

Gregory en Rose

Na een aantal maanden los van elkaar te met de break-up gedealt te hebben, werd het stel eerst samen gezien. De juicequeen vertelt op haar Instagram story: ” Zoals ik al had gepost waren Greg en Rose afgelopen weekend samen in het uitgaansleven gespot. En daar bleef het niet bij. Meerdere spionnen hebben ze op verschillende plekken samen gezien.”

Betrouwbare spion

Vervolgens laat Yv weten dat ze nu echt weet hoe de vork in de steel zit: “Het verlossende woord van een betrouwbare spion; Greg en Rose gaan het samen weer proberen! Ondanks het uitstapje wat Rose had met Mbappé, is het stel toch weer samen gekomen. Wellicht werd Gregory toch iets te jaloers op haar publieke flings met Mbappé en met de zoon van Diddy. Daarnaast hebben ze natuurlijk samen twee mooie kinderen, dus ook dat heeft een rol gespeeld in deze reünie.”

Bekijk de beelden hieronder:

gregory

Bron: RoddelPraat