Rose Bertram “weer terug” met ex Gregory v/d Wiel?!

rose bertram

Rose Bertram was van het weekend volgens een spion van Yvonne Coldeweijer in Club Air met haar ex Gregory van der Wiel. Ze zouden samen met Lil Kleine aan een tafel hebben gezeten. Na alle geruchten over Rose, is dit een opvallende uiting. Zijn ze weer bij elkaar, of zit er iets anders achter?

Rose Bertram en Gregory van der Wiel

Vorig jaar maakte de ex-geliefden bekend dat ze na hun relatie van acht jaar en twee kinderen uit elkaar gingen. “Ik ben single en ready to mingle”, zei Rose in een interview na de breuk. Het model maakte wel duidelijk dat de beslissing om uit elkaar te gaan, moeilijk was en niet plotseling kwam.

Rose is ready to mingle

Rose was vrij jong toen ze Gregory leerde kennen en moeder werd. De Belgische schone leek het er ook lekker van te nemen de laatste tijd. Zo gaan de geruchten althans. Ze deed mee aan het programma Expeditie Robinson en zou daar een wild avontuurtje beleefd hebben met Thijs Boermand. Ook werd Rose gezien met Kylian Mbappé. De twee gingen op een romantische trip naar Parijs. Zelfs zou het model gespot zijn in de buurt van Drake en Leonardo DiCaprio. Volgens Yvonne zit ze dus weer aan tafel met Gregory.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: Instagram