Skip to main content

De eerste trailer van GTA 6 is inmiddels uit. Er zijn echter nog meer beelden gelekt van de game. Het aparte is dat de beelden zijn gelekt via Aaron Garput, co-studio head en art director van Rockstar North. Er gaan geruchten dat de beelden bewust zijn gelekt voor de marketing van de game.

Gemende reacties op het lekken van de nieuwe GTA 6 beelden

De nieuwe beelden gaan het hele internet over en de fans van GTA hebben gemende gevoelens bij de nieuwe beelden. Het spel GTA 5 kwam tien jaar geleden uit en dat is een van de redenen waarom veel mensen uitkijken naar de game. Op het Youtube-kanaal waar de beelden onder andere zijn gedeeld, schrijft iemand: “We zijn op het punt aangekomen dat we niet willen dat iemand het spel lekt, want dan verpest het gewoon de hype en mensen wachten al tien jaar totdat er een dag komt dat gelekt wordt“. Iemand anders schrijft: “Ik ben zo benieuwd naar dit spel, het wordt een groot succes!”. Een andere fan denkt dat de beelden bewust zijn gelekt: “Ik denk dat Rockstar opzettelijk informatie over de game “lekt” om de hype nog groter te maken. Volgens mij is het een marketinggimmick“.

De map van GTA 6 zou twee keer groter zijn dan GTA 5

Op de beelden is te zien dat GTA 6 op grafisch vlak weer een grote stap heeft gezet. Na 10 jaar wachten zijn fans benieuwd. Als je goed kijkt naar de beelden zie je op de achterkant ook een groot stuk water. De map van GTA 6 zou twee keer groter zijn als die van GTA 5. Daarnaast zou het nieuwe spel drie grote steden hebben en vier kleinere steden. In de trailer wordt daar nog niets over onthuld, wel zien we de twee hoofdrolspelers.

Makers GTA 6 hintte eerder al naar de game

Onlangs hintte de makers van GTA 6 naar een release van de langverwachte game. Dat liet de CEO weten tijdens een ‘earnings call’. Tijdens zo’n earnings call worden de verdiensten van het afgelopen en komend jaar besproken. Tijdens deze call gaf de CEO van Take-Two Interactive, het bedrijf dat de GTA-games maakt, aan dat er in het volgend fiscaal jaar een verwachting is van 8 miljard dollar aan inkomsten, door de lancering van ‘ground breaking games’. Gezien het feit dat 8 miljard dollar een gigantisch bedrag is en er geen enkele game zo langverwacht en dus ‘ground breaking’ is als GTA 6.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, 4gamers