Skip to main content

Hakim Ziyech heeft wat ruzie gekregen met een bekende actrice, TV-ster en zangeres in Marokko, Fati Jamali. Zij meent beledigd te zijn door de ex-Ajax en Chealsea voetbal ster. Het zou fout zijn gegaan toen ze elkaar tegen kwamen en Ziyech volgens Fati arrogant zou hebben gedaan.

Fati Jamali deelde een video waarop ze haar beklag deed en het verhaal vertelde. Zij kwam Ziyech tegen in Turkije in een winkelcentrum en zou hem hebben benaderd. Dat resulteerde in een negatieve reactie van de sterspeler van Marokko, zo claimt ze.

De ontmoeting verliep volgens haar niet zo gezellig en er ontstond zelfs wat ruzie. Fati vertelt: “Girls, ik heb de meest arrogante persoon ontmoet die ik ooit heb gezien… Ik was met een paar buitenlandse vrienden en hij stond dicht bij me. Ik zei ‘hoi’ en hij keek me zijdelings aan. Hij is echt abnormaal.”

Jamali zegt dat er nog een Marokkaanse fan naar hem toe kwam, maar dat Ziyech hem ook negeerde. Ze meent datze terugkwam in het hotel en hem erover confronteerde. Ze meent dat Ziyech boos werd en zelfs tegen haar schold met het F-woord, daarop antwoordde zij met hetzelfde.

Jamali, die 5,8 miljoen volgers heeft, zegt “hoeveel ik ook van hem hield, ik heb nu een hekel aan hem”, eraan toevoegend dat “wat je op tv ziet één ding is, maar de realiteit iets anders.” Ziyech zag deze ophef in de media en besloot te reageren met een video van American football-coach Deion Sanders.

Daarin wordt gezegd: “Kijk naar mij, hoe zit het met mij, waardoor je zou denken dat ik geef om jouw mening over mij. Jouw mening over mij is niet de mening die ik over mezelf heb. Je maakt me niet, dus je kunt me niet breken. Je hebt mij niet gebouwd, dus je kunt mij niet vermoorden. Weet je wat, God heeft mij gevestigd.”

Bekijk hier de video