Hakim Ziyech trakteert zichzelf nog even op zieke miljoenenvilla in Vinkeveen

Hakim Ziyech

Hakim Ziyech is met de ruim 4 miljoen euro die hij bij Ajax opstrijkt al de best betaalde speler van de Eredivisie, na zijn transfer naar Chelsea zal hij waarschijnlijk nog een flinke salarisverhoging tegemoet kunnen zien. Geld is dus de minste van zijn zorgen, dus kocht hij onlangs nog even deze miljoenenvilla in Vinkeveen.

De sterspeler van de Amsterdammers kocht de riante villa volgens bekendeburen.nl voor een bedrag van 3.875.000 euro, waarmee hij nog een half miljoen van de vraagprijs af onderhandelde. Het huis, dat is omringd door water, heeft een woonoppervlakte van 565 vierkante meter en beschikt over 10 kamers, waaronder vijf slaapkamers.

In en om het huis ontbreekt het natuurlijk niet aan luxe, met onder andere een luxe keuken, ruime woonkamer met open haard, een garage met plek voor drie auto’s, een verwarmd zwembad en een eigen aanlegsteiger.

Neem hier een kijkje in de nieuwe villa van Hakim Ziyech:

villa van hakim ziyech
hakim ziyech
hakim ziyech
hakim ziyech

Dat Ziyech, behalve een goede voetballer, ook een slimme zakenman is, bewees hij al met deze twee luxe appartementen in Amsterdam die hij eerder kocht: