Skip to main content

Hakim Ziyech z’n transfer naar PSG was helemaal rond, maar door een blunder van Chelsea ging het niet door. Ziyech reageert nu en is witheet van woede.

Hakim Ziyech PSG transfer

Ziyech was al in Parijs voor zijn medische keuring en de clubs waren ook akkoord, maar vlak voor de deadline ging het helemaal mis. Chelsea stuurde niet op tijd de juiste documenten naar Parijs.

Blunder

Drie keer deden ze een poging om de handtekeningen te sturen. Pas bij de vierde keer lukte het, maar toen was de deadline dus al verstreken. Ziyech heeft, begrijpelijk, woest gereageerd.

Ziyech woedend

Kaveh Solhekol van Sky Sports weet meer en meldt: “Ziyech kon niet geloven dat zijn transfer is mislukt. Hij is witheet van woede. Hakim was tot dinsdagavond laat met Chelsea-eigenaar Boehly aan de lijn om schot in de zaak te krijgen. Hij was bereid om de deal deels zelf te betalen.”

“Het was een absolute puinhoop. Chelsea zal zich nooit meer hoeven te melden bij PSG. Dit is niet hoe je zaken doet en een speler behandelt. PSG probeerde het nog via de Franse bond te regelen maar het was te laat.”

Hieronder de reactie en alle info:

Via BSR Agency Sky Voetbalzone