Skip to main content

Een pikant moment bij Vandaag Inside als Johan Derksen iets onthult. Hij vertelt dat hij de dames die aan tafel schuiven in het programma Hélène Hendriks, Roxane Knetemann en Merel Ek heeft betrapt op een ondeugend onderonsje.

Hélène Hendriks betrapt

Johan zegt tegen Wilfred “Ik heb net blozend mijn kleedkamer gezeten” en onthult hoe hij VI dames Hélène Hendriks, Roxane Knetemann en Merel Ek afluisterde. De dames zouden volgens Johan het hebben gehad over een bepaalde daad met de mond van een vrouw bij een man: “Als je een man gaat p**pen moet hij even zijn l*l wassen, anders smaakt ie naar plas.”

Ondeugend moment in kleedkamer

Johan moet er zelf van blozen. Roxane, Merel en Hélène zitten op dat moment allemaal aan tafel en krijgen het er warm van. Vooral Roxane wordt rood en biecht op dat Johan gelijk heeft “Nee, dit was precies hoe het ging. Het ging erover dat je het kan proeven als de p**mel smaakt naar pis. Dat was het gesprek.”

Hélène kreeg dit jaar veel bijval van TV experts over haar presentatie in Oranjezomer: “Ik denk dat zij dat gewoon prima gaat doen. Dat ze dan over de miljoen heen gaat en dat ze dan zeggen van: ‘Nou, Vandaag Inside opvolgen is al lastig, dat lukte Marcel & Gijs. Hen opvolgen was lastig, maar dat lukt dan weer Hélène.’ Dat zie ik wel een beetje aankomen. Dat dat gaat gebeuren deze zomer.”

Bekijk hier de video van het moment en meer van Hélène

Via SBS6