Skip to main content

Rijk en Sam Hofman krijgen veel kritiek voor uitspraken over moslims en de islam. Te lezen is in de comments hoe o.a. Marwa juice, Ismail Ilgun en meer volgers los gaan en hun ongenoegen laten merken.

Rijk en Sam Hofman

De broers hebben het over s*ks voor het huwelijk en dan zegt Rijk plots: “Het slaat ook nergens op, maar het is net als wat moslims altijd doen: die gaan an**l. Sam, heel m’n f*cking middelbare school deed aan an*le s*ks omdat ze niet voor het huwelijk wilden s*ksen. Dat is een ding! Sam, op alles!”

Sam vult aan met o.a. : “Natuurlijk slaat het nergens op, maar in sommige culturen checken ze echt of je hebt gebloed na je huwelijksnacht. Dit is feitelijk onjuist, maar ze denken dat als je ontmaagd wordt, dat je dan een maagdenvlies breekt.”

Uitspraken over moslims

De twee krijgen massaal kritiek van o.a. influencers, Marwa Juice en haar volgers. Marwa meldt o.a. “Waarom elke keer die obsessie met de Islam? Je hebt niks met die religie te maken, en als je er niks nuttigs over kan vertellen houd dan verstandig je mond dicht. Als je niks met een bepaalde religie of cultuur hebt kan dat, maar om zulke walgelijke uitspraken te doen tijdens een podcast? Schaam je diep!”

De broers hebben hun accounts afgesloten voor comments. Ismail Ilgun meldt “Was al algemeen bekend dat ze haat hebben tegen religie, vooral Islam. Nogmaals, vooooooral Islam.”

Hieronder de video en de posts:

Reacties:

Via IG Marwa