Skip to main content

Volgens de juice kanalen is het zeker: Jade Anna is aan het daten met Ajax speler Kenneth Taylor. Het koppel is al meerdere keren samen gespot, maar bevestigd is door hen zelf nog niets. Nu komt Yvonne met berichten over een date die niet zo gezellig zou zijn verlopen.

Jade verklapte onlangs volgens velen per ongeluk zelf dat de twee een koppel zouden zijn. Het gebeurde met een foto van een kerstboom met cadeaus. De naam ‘Ken’, volgens de juice kanalan dus Kenneth, stond op één van de cadeaus. Deze foto werd door haar verwijderd en dat zou dan weer nog meer bewijs zijn.

Jade liet ook zien dat ze afgelopen weekend aanwezig was bij een wedstrijd van Ajax. Ze deelde een foto van het scorebord toen, toevallig, Kenneth Taylor had gescoord. Nu hebben spionnen van Yvonne ze samen gespot in Heemskerk waar Jade woont. Spionnen melden dat de twee het helemaal niet gezellig zouden hebben gehad. Jade zou constant op haar telefoon hebben gezeten en de twee keken veel naar buiten.

Dat wordt echter tegengesproken door een andere spion die er bij was. Deze meldt dat ze het juist heel erg gezellig hadden samen. “Ze waren lief aan het eten, aan het lachen en keken erg verliefd naar elkaar.”

Bekijk hier de video