Skip to main content

Jade Anna heeft er weer voor gezorgd dat velen het online over haar hebben. Ze is uit de kleren gegaan voor een nieuwe campagne van een bekend lingerie merk, en laat zien wat haar vermeende nieuwe vlam van haar mag mag verwachten qua outfit in bed.

Jade Anna

Gio Latooy en Jade Anna zijn nu al een tijdje uit elkaar en lijken allebei alweer een nieuwe liefde te hebben gevonden. Gio is happy met Lynn en de twee hebben hun relatie openbaar gemaakt. Jade lijkt aan het daten te zijn met Ajax speler Kenneth Taylor. Ze heeft de relatie met Kenneth Taylor echter nog niet officieel bekend gemaakt.

Hunkemöller

De influencer/vlogster heeft al eerder geposeerd voor lingeriemerk Hunkemöller en doet dat nu dus ook weer. We zien Jade in een spannende rode lingerie set. Ook is ze te zien samen met wat andere modellen en bewijzen de dames dat alle vrouwen mooi eruit kunnen zien ongeacht lichaamsmaten.

Kenneth Taylor

Volgens de mannen van Veronica Offside zou Kenneth Taylor een sterkere wedstrijd hebben gespeeld bij Ajax vanwege zijn relatie met Jade Anna. Het is nog niet officieel, maar de geruchten gaan al een geruime tijd. Ajax won zaterdag van Vitesse (5-0). Tijdens de wedstrijd zou hij zijn toegejuicht door Jade Anna die in het vak 110 zat: “Leuk. Misschien speelt hij daarom wel zo goed, omdat hij vol vlinders zit” vertelt Andy van der Meijde in de uitzending.

Wesley Sneijder vindt het geen gekke gedachte: “Dat kan zeker. Die jongen heeft misschien een goed gevoel, gaat met plezier naar de club en weet ook dat hij fijn thuiskomt. Daar kan je van gaan vlammen, ja”. Zaterdag hebben supporters van Ajax massaal Jade Anna bedankt via Twitter en Instagram.

Bekijk hier de beelden

Beeld: Hönkemoller Instagram, Jade Anna