Skip to main content

Jade Anna lijkt voor het eerst te reageren op de nieuwe vriendin van Gio. Dit doet ze middels een Insta-story. In haar story staat de tekst “It was all just a dream”. Yvonne Coldeweijer steunt de ex van Gio en reageert op het bericht van Jade Anna.

Jade Anna reageert

Volgens Yvonne houdt Gio vooral veel van zichzelf en weet hij dat zijn video’s minder goed worden bekeken als hij niet in relatie zit. Ze benoemt ook dat Lynn waarschijnlijk extra volgers wil en daarom met Gio zou daten.

Nieuwe vriendin Gio, Lynn

Gio Latooy is over zijn liefdesverdriet na de breuk met Jade Anna heen. Slechts enkele weken na de break-up bevestigt de YouTube ster dat hij het de afgelopen tijd alweer heel gezellig heeft met een andere dame. Nu stelt hij nieuwe vriendin Lynn voor aan de hele wereld.

Gio en Lynn leerden elkaar kennen in Frankrijk. Lynn is, net als de exen van Gio, een prachtige blondine en hoe kan het anders: een model! En ze is niet onbekend: maar liefst 165.000 volgers zien hoe zij regelmatig de mooiste foto’s van zichzelf post. Mensen gaan in ieder geval helemaal los in de reacties na de onthulling: “Zij is lekkerder dan Jade Anna 🤤”.. “Volgens mij valt Gio op blondjes, maar weet niet zeker 🤷🏻‍♂️”… “Gio is de Nederlandse Pete Davidson”

Bekijk hier de posts en meer beelden

Bron: Instagram, Life of Yvonne