Skip to main content

Vandaag heeft Boef samen met Lil Kleine een track uitgebracht die wat stof doet opwaaien. De mannen rappen in ‘Herinnering’ namelijk over hun verleden met hun ex. Selma Omari plaatste er iets over en nu lijkt ook Jaimie Vaes te reageren.

Lil Kleine & Boef ‘Herinnering’

Jaimie post een foto van een boek dat ze heeft ontvangen met een persoonlijke boodschap. Volgens de juice kanalen is dit zeer duidelijk een reactie op Lil Kleine’s lines, die o.a. rapt dat Jaimie zelf verliefd was op iemand anders tijdens hun relatie.

Jaimie reageert

Jaimie laat zien dat ze het boek Monddood als titel heeft met de duidelijke bijtitel ‘Aan een narcist ontsnapt’. De schrijfster bedankt Jaimie met een persoonlijke boodschap namens alle ‘slachtoffers van narcistisch geweld’..

Hieronder de Track, De Lyrics en de reactie van Jaimie:

Lyrics:

[Refrein] Ik hoop dat ik binnendring Gewoon eventjes binnendring Je stemming heeft een wisseling Nu ben je een herinnering Ik ging achter geld aan en raakte verstrikt er in Bleef van links naar rechts gaan, nu zit ik er midden in En ik maar denken dat jij anders was Ga niet wachten hier op jou ik heb te lang gewacht Blijf maar weg van mij, je hebt je kans gehad Al die cash op mij dat komt al lang van pas

[Verse 1] Als ik kijk naar de tijd is het echt gevlogen Jij bent high ik ben net daar boven Zij zegt Hi, ik ben weggelopen Zoveel meids zijn verpest, geloof me Ze is echt gebroken, maar een mooie vrouw Het is niet echt gelopen hoe ik het ooit wou Je moet wel geloven, heb je nooit gesaust Zie je echt de bodem dan wie gooit een touw Hele zaterdag heb ik nagedacht Zag haar gister met een vage gast Zeg je eerlijk voel me raar genakt Weet je nog hoe ik kwam toen je jarig was Weet je nog wie je zei dat je waarde had Al die apps is te laat voor dat Ja, spijt dat komt later pas Stuur je naar de deur schat, daar is je jas

[Refrein] En ik maar denken dat jij anders was Ga niet wachten hier op jou ik heb te lang gewacht Blijf maar weg van mij, je hebt je kans gehad Al die cash op mij dat komt al lang van pas

[Verse 2] Ik vroeg me af waarom het zo ver moest komen schat Of dit alles hier voor nodig was Ik had besloten dat het over was Je hebt mijn grens bereikt, geen Overmars Nu wil je dreigen met ‘Nee, je mag je zoon niet zien’ Maar je hebt hem ermee en bovendien Heb ik nog zoveel shit op jou, maar die dingen laat ik ook niet zien Ben je doof misschien Nu zijn de dagen lang, maar de nachten kort En stiekem hoop je zelf dat het anders wordt Maar wat zeker is is dat het beter is Dat jij verliefd op iemand anders wordt Ik hoorde wat je doet en ik vind het vreemd Het lijkt alsof je in een film leeft Maar het gaat niet beter worden als je dingen neemt En ik helemaal niks van mijn kind verneem Plus toen ik in mijn cel opgesloten zat Hoorde ik dat je met een gozer was Zeg je eerlijk, voel me zo genakt Maar ben niet boos op dat, nee ik sta boven dat En iemand anders moet je pijn verzachten Want ik ze je bij deze uit mijn gedachten Vreemdgaan is wat je van mij verwachtte Maar zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten

[Refrein] Ik hoop dat ik binnendring Gewoon eventjes binnendring Je stemming heeft een wisseling Nu ben je een herinnering Ik ging achter cash aan en raakte verstrikt er in Bleef van links naar rechts gaan, nu zit ik er midden in En ik maar denken dat jij anders was Ga niet wachten hier op jou ik heb te lang gewacht Blijf maar weg van mij, je hebt je kans gehad Al die cash op mij dat komt al lang van pas

Via IG YT

Leave a Reply