Skip to main content

Vandaag gingen er geruchten over ex-koppel Jaimie Vaes en Lil Kleine. Het koppel zou weer terug bij elkaar zijn. Lil Kleine zou volgens Yvonne hard aan zijn verslaving hebben gewerkt en daarom zouden ze het opnieuw willen proberen. Jaimie reageert nu op de geruchten.

Jaimie en Lil Kleine terug bij elkaar?

Volgens Yvonne zijn ze toxic voor elkaar. Ze schrijft: “Okay sorry kon het niet laten, gisteren keek ik naar RTL Boulevard en zag ik dat ze het daar niet durfden to brengen. I’ll do it. Het klopt Lil en Jaimie zijn weer samen. Het allerstomste idee van 2023. Hoewel Lil heel hard aan zichzelf en zijn verslaving heeft gewerkt, heb ik het vermoeden dat ze het daarom weer opnieuw gaan proberen.

“Toxic” relatie

Yvonne is echter niet positief over een goed verloop: “Maar deze twee bij elkaar zijn TOXIC! lk heb zelfs begrepen dat dat de reden is dat Koen van Dijk zijn vriendschap met haar verbroken heeft. Omdat ze terug is gegaan naar hem. Los van dat zij natuurlijk een lifestyle heeft waar Koen ver uit de buurt van moet blijven“.

Jaimie Reageert!

Jaimie reageert bij RTL Boulevard en zegt dat ze niet als stel bij elkaar zouden zijn. Ze ontkent de geruchten maar zegt wel dat ze weer redelijk goed is met Lil Kleine. Presentator Luuk ikink: “We spraken Jaimie vandaag even en die ontkent die verhalen. Wel gaan ze weer beter met elkaar om als ouders in het belang van hun zoontje Lío, zegt ze.”Jaimie woont momenteel op Ibiza maar overweegt om terug naar Nederland te verhuizen voor een bepaalde tijd.


Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Life of Yvonne