Skip to main content

Jake Paul, de Amerikaanse bekende vriend van Jutta Leerdam heeft opnieuw MMA superster Conor McGregor uitgedaagd voor een gevecht in de ring, Hij is er van overtuigd dat hij McGregor kan verslaan en claimt zelfs een grotere naam dan hem te zijn inmiddels.

Jake Paul daagt Conor McGregor uit

Jake heeft in het verleden al eens flink uitgehaald naar McGregor, ook zijn vriendin Dee Devlin werd genoemd. Maar tot dusver heeft Conor nog niet echt serieus gereageerd op de uitdagingen en uithalen. Jake probeert hem echter opnieuw uit te lokken.

Bokswedstrijd

Hij krijgt bij DAZN de vraag of hij tegen de Notorious McGregor wil vechten. “Een gevecht tussen McGregor en mij zou geweldig, amusant en leuk zijn. k zou hem in elkaar schoppen, maar hij wil niet tegen me vechten.”

Paul meent dat hij zelf nu een veel grotere ster is dan Conor is geweest in zijn prime “Voorheen leek het gek als ik hem opriep om tegen me te vechten. Maar nu ben ik een grotere naam in de vechtsport dan hij. En hij weet dat in korte tijd mijn niveau hoger is geworden dan zijn niveau. Het leven is gek.”

Bekijk hier de uitdaging in de video

Via DAZN, YT