Skip to main content

Jutta Leerdam is niet te stoppen. Sinds ze samen met Jake Paul is, gaat ze continu viraal en door de relatie met Jake in het bijzonder ook wereldwijd viraal. Op Instagram heeft ze 4,2 miljoen volgers en haar vriend en wereldberoemde influencer 25,5 miljoen volgers.

Jutta doet schaatspak uit

Jutta is een kampioen op de schaatsbaan, maar op het internet is ze dus ook een grote ster. Vorig jaar werd Jutta tweede bij de FHM 500 en in 2019 werd ze al benoemd als mooiste sportvrouw van Nederland.

Jutta doet haar schaatspak uit voor een pikante fotoserie die haar ook wat oplevert. Op social media doet ze namelijk veel aan sponsoring en daar kan je met het aantal volgers van haar ook een boel geld mee verdienen. Op de foto die een samenwerking is met Body & Fit heeft 332.000 likes behaald in 24 uur.

Jutta Leerdam zwanger?

Jake Paul heeft recent in een video “26 dagen” in het zand geschreven. Er was eerder verwarring dat er “260 dagen” stond, maar dat is niet het geval. De vraag is nu, gaan ze binnenkort iets bekend maken?

Het is niet bekend wat Jake bedoelt met de tekst die hij in het zand heeft geschreven. Jake heeft al eerder laten weten dat hij graag met haar zou willen trouwen. Ze hebben namelijk eerder geschaatst in Heerenveen en dat vond Jake leuk. Hij kreeg in Heerenveen de vraag wat zijn toekomstplannen met Jutta zijn, daarop antwoordde hij snel met “Om te gaan trouwen“.

Bekijk hier de beelden

Video:

Bron: Instagram