Skip to main content

Jake Paul is klaar voor zijn volgende bokswedstrijd en vandaag was er de staredown. Hij gaat namelijk aankomende vrijdag de ring in en zal het opnemen tegen Andre August. Er is een grote groep die uitkijkt naar de wedstrijd, maar er is ook veel kritiek. Dit kan Jake zijn tweede overwinning van het jaar worden en zijn achtste als professioneel bokser.

Jake Paul probeert indruk te maken tijdens staredown

Op de staredown probeert Jake zijn tegenstander te intimideren. Het lukt alleen niet zoals hij had gehoopt. Er is iemand anders die wel onder de indruk is van Jake en dat is zijn vriendin Jutta Leerdam. Ze schrijft onder zijn Instagram-bericht: “Mijn kampioen 😍”.

De volgers van Jake reageren massaal onder zijn bericht. Er is veel kritiek: “Nog nooit zo’n hype gezien voor een gevecht met Jake Paul, het is verontrustend” “Jake, je vecht letterlijk tegen een bokser die al vier jaar niet heeft gebokst en gevochten. Ik bedoel, hij bokste vier maanden geleden, maar daarvoor was hij niet actief”. Sommige fans wisten niet dat Jake bokste: “Ik wist tot nu toe niet eens dat hij aan het vechten was 🤷‍♂️” en iemand anders denkt dat niemand uitkijkt naar zijn wedstrijd: “Niemand geeft om jouw gevecht 😂” “Man, ik mis het echte boksen”.

Tegenstander Jake Paul is makkelijke prooi

De tegenstander van Jake heeft in de afgelopen vier slechts één keer gevochten. Er is veel kritiek op Jake omdat hij zou kiezen voor de makkelijke weg. Zijn tegenstander, August heeft 10 van zijn 12 gevechten gewonnen. Jake wil laten zien dat thuishoort in de professionele bokswereld en wereldkampioen worden.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Twitter, Youtube, Vechtsportinfo