Zo zag Janice Blok eruit vóór alle cosmetische ingrepen! Fans geschokt! ‘Vreselijk!’

Janice Blok is niet vies van een beetje plastische chirurgie. Het liefje van Donny Roelvink heeft flink wat cosmetische ingrepen ondergaan om er zo perfect mogelijk uit te zien. Maar was al het gesleutel aan haar uiterlijk wel nodig? Dat vragen veel fans zich af na het zien van een onthullende ‘before’ foto op Instagram.

Op het Instagram-account van haar vaste kliniek is een onthullende foto verschenen van Janice vóór al haar ingrepen. ‘Lippen, kaaklijn, kin en jukbeenderen zijn door ons gedaan‘, schrijft de kliniek er trots bij.

Meelopertje van Koen Kardashian

De foto levert enorm veel geschokte reacties op. Veel volgers vinden dat Janice er voor haar ingrepen véél beter uitzag. ‘Ze was prachtig hiervoor! En op de beste manier, puur natuur!’, reageert iemand. Een ander zegt: ‘Vreselijk je was zo een mooie meid!’. Nog een volger heeft een hele duidelijke mening over Janice’s transformatie: ‘Before, was het zeker een mooie dame. En nu een meelopertje van de clan Koen Kardashian. Ja. Ach. Je moet het lekker zelf weten. Straks gaan de fillers lekken. En krijg je gezondheidsklachten. Net als bij de siliconen het geval is. Sterkte en beterschap.’

Foto zonder make-up

Eerder deelde Janice een eerlijke foto zonder make-up met de tekst: ‘Wees gewoon jezelf. Degene die jij wil zijn en waar jij je beste bij voelt. Maakt niet uit wat iemand ook zegt!’. Betekent dit dat Donny’s vriendin het even rustig aandoet met de fillers of is dit een hint dat ze binnenkort weer onder het mes gaat?

Bekijk de ‘before’ en ‘after’ foto hieronder:

Bron: Instagram

Lees ook: