Jethro werd met de dood bedreigd na deelname The Bachelorette

Jethro

Jethro leek lange tijd in de race te zijn in het veroveren van Gaby Blaazer’s hart in het programma The Bachelorette, maar na de beruchte ‘zoenen of kussen’- rel werd hij toch voortijdig naar huis gestuurd. Tegenover Grazia vertelt hij dat hij bij terugkomst in Nederland zelfs doodsbedreigingen ontving vanwege het ‘misverstand.

“Je moet je voorstellen dat wij best wel in een rollercoaster zijn beland. Je komt aan in Zuid-Afrika, je telefoon wordt afgepakt en je zit daar met zeventien onbekende guys”, aldus Jethro. “Ik had geen vrienden en familie om op terug te vallen, en op een gegeven moment komt alles qua gevoel zo hard binnen. Na alle dingen die ik heb meegemaakt met exen, dacht ik: wow, ik wist niet dat ik dit ooit nog zou gaan voelen. Het was heel intens”,

De Zandvoortenaar vertelt hoe het zoen-schandaal tot stand kwam. “Toen ik Gaby tijdens de picknick vroeg of ze met Jordy had gezoend, had ik daar geen foute bedoelingen mee. Pas achteraf besefte ik dat ze er wel heel erg op door hamerde. Het is net alsof ze voor de date instructies had gekregen om haar kans te grijpen op het moment dat iets juicy’s zich zou aandringen.”

“Je ziet op tv ook niet dat ik heel kwaad ben geweest dat dit gesprek zo pontificaal naar voren kwam”, vervolgt Jethro. “Ik vond het heftig, ik heb na die aflevering serieus doodsbedreigingen gekregen, en mensen noemden me ‘matennaaier’.”

Inmiddels is het weer wat rustiger geworden. “Nu krijg ik wel een hoop berichten van meiden, ook van oud-deelneemsters van Temptation Island, maar ik doe daar niks mee. Je staat ineens zo in de spotlights, sommige mensen willen daar gewoon op mee liften.”

Bron & beeld: Grazia, Love & Reality

Lees ook: