‘JoeyAK gezocht in Suriname voor poging moord’ Joey reageert en ontkent!

Heftig nieuws over JoeyAK in de Surinaamse pers. Joey zou worden gezocht in het land voor een poging tot moord, zo meldt o.a. Waterkant en Parool.

‘JoeyAK gezocht in Suriname’

Het zou gaan om een schietpartij bij een tankstation langs de Surinamerivier. De politie meldt dat alle betrokkenen vluchtten in auto’s.

Joey had een gebiedsverbod voor een deel van Amsterdam, maar had toestemming om naar Suriname te reizen voor de uitvaart van zijn oma. Volgens de berichten zou politie woensdag een opsporingsbericht voor JoeyAK hebben verspreid vanwege de verdenking van ‘poging tot moord; poging tot doodslag; poging zware mishandeling met voorbedachten rade; poging tot zware mishandeling; deelneming aan een criminele organisatie; vernieling en overtreding van de vuurwapenwet’.

Joey reageert en ontkent

De advocaat van Joey Jan-Hein Kuijpers meent in Het Parool dat ‘roddels en achterklap over een schietpartij de ronde deden’ “Joey weet dat dit soort geruchten de ronde doen in Suriname. De geruchten ten aanzien van hem zijn onjuist. Wellicht komen ze voort uit de crisis die daar heerst, afgezet tegen de portemonnee van Joey. Joey handelt in muzikale hits, niet in gewelddadige.”

Inmiddels heeft Joey zelf ook gereageerd en ontkent de berichtgeving:

Via Parool