Skip to main content

Er is een video verschenen die voor veel commotie zorgt in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Op de video is te zien hoe een jongen in een Albert Heijn over de varkensvlees-afdeling lijkt te plassen of wil laten lijken alsof dat gebeurd. Inmiddels heeft de video de politiek bereikt en premier-kandidaat Geert Wilders heeft ook op de bewuste video gereageerd.

Veel ophef over de jongen in de Albert Heijn

De video gaat niet alleen viraal in Nederland maar ook internationaal op grote X-kanalen. Op de video is te zien hoe een jongen in de Albert Heijn over de varkensvlees-afdeling plast. De persoon die de jongen filmt, vertelt: “Bro je bent radicaal, alleen omdat hij geen varken wil eten? Wauw, we eten geen varkensvlees”. Er wordt massaal onder de video gereageerd: “Goed dat Geert Wilders aan de macht is” “Ik snap Geert Wilders” “super dat jullie ook geen alcohol doen”. Er wordt dus heel negatief gereageerd en de naam van Geert Wilders komt vaak voorbij.

‘Plas’ video een prank?

Totdat iemand zich afvraagt of het niet gewoon een grap is: “Is dit niet gewoon een grap? Ik weet niet waarom iedereen zo serieus doet” “Is dit echt?” en iemand anders lijkt te weten dat het om een flesje water gaat: “Is gewoon water flesje kill”. Op het TikTok-account waarop de video is geplaatst zijn er meer soortgelijke video’s te vinden. In de andere video’s zijn namelijk ook jongens te zien met dezelfde soort ‘plas’ video’s. Het zou dus volgens velen om een prank gaan.

Geert Wilders reageert op plas Albert Heijn video

Geert Wilders heeft de video gedeeld en schrijft daarbij de volgende tekst “Weer 10 zetels erbij”. Door zijn reactie wordt de video nog meer bekeken en dat zou het doel zijn kunnen geweest van de videomaker.

Bekijk hier de beelden

@buurtwachtt Je kan ook te ver gaan…. @Albert Heijn #fyp #voorjou ♬ origineel geluid – buurtwachtt op Youtube

Bron: TikTok, Twitter