Skip to main content

Tijdens een voetbalwedstrijd tussen de Spaanse voetbalclubs Atletico Madrid probeert een jongen indruk te maken op een dame. Het fragment gaat helemaal viraal vanwege de reactie van de dame.

Jongen probeert indruk te maken tijdens voetbalwedstrijd

Het gaat om een wedstrijd van de Spaanse voetbalploegen Atletico Madrid en Sevilla die op 23 december werd gespeeld. Het is niet de wedstrijd die viraal gaat maar een fragment op de tribune waarin een jongen indruk probeert te maken op een jonge dame. Hij zou volgens velen uit de friendzone willen komen: “Die friendzone kan die ook ook wel vergeten”. Iemand anders schrijft: “Hetero man die “vriend” is van een vrouw…. de enige reden om dat gezeik aan te horen is de kans om het bed te delen en dat lukt niet op een tribune. Fles drank erin werkt stukken beter” “Alleen signalen oppikken moet ie nog leren….”. Iemand anders denkt dat ze broer en zus zijn: “Broer en zus :-)”.

Veel kritiek op jongens tijdens voetbalwedstrijd

Er is veel kritiek op de jongen, maar het is niet bekend wat er echt gebeurde op de tribune. “Irritant ventje” “Irritant opdringerige uitslover. Verdiende loon!” en iemand anders schrijft “Ben je zo jong.. en doe je al zo met je vingertje naar een vrouw (meisje)” “Run Forest, run.”. Er is ook kritiek op de dame “Hij snapt niet dat ze niets van hem moet en zij is een kreng. Die verdienen allebei niets beters.” “Ach, met die verdovende middelen die hij haar zojuist gevoerd heeft, voelt ze straks niet veel meer”. 

Bekijk hier de beelden

@espnbrasil NO INTERVALO DO JOGO… 👀 O que será que ele falou para deixá-la brava? 😂 ❤ Detalhe: foi no jogo pré-Natal entre Atlético de Madrid e Sevilla 👀 📹 budzex4 #tiktokesportes #atleticodemadrid #global #futebol #torcida #natal ♬ som original – ESPN Brasil

Bron: TikTok, ESPN Brazil