Skip to main content

Jutta Leerdam is al enige tijd gelukkig in de liefde. Dit laat ze duidelijk merken op social media. Ze werden de twee samen gespot in Amerika en nu is hij mee naar Nederland.

Gespot

De schaatskoningin heeft hem naar ons kikkerlandje gebracht. De twee zijn door een aantal jongeren gespot. Wanneer ze door heeft dat ze wordt gefilmd, scheurt ze weg. De jongens kunnen hun geluk niet op en juichen wanneer ze beseffen dat ze de bokser spotten.

Podcast

De schaatser heeft al duidelijk laten weten, dat ze tot over haar oren verliefd is. Jake Paul wordt gezien als een badboy, maar is hij ontzettend lief voor haar. In zijn podcast, laat ze weten dat ze er nooit aan had gedacht om met hem te daten. Ze zou eerdere berichten van de bokser en management hebben genegeerd.

Relatie bevestigd

De twee begonnen elkaar afgelopen jaar te volgen. Hierdoor ontstonden verschillende geruchten, dat ze aan het daten waren. Ze ontkende dit. Jutta Leerdam ontkwam niet aan de paparazzi. Ze werden in Miami gespot. Via social media deelde ze allebei intieme beelden en bevestigen ze, de relatie. “Dat is het”, laat ze weten.

Bekijk de beelden hier:

Bron: @lifeofyvonne

Leave a Reply