Jutta Leerdam gespot met bekende sportman! “Nieuwe vriend” (Beeld)

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam zou volgens Yvonne Coldeweijer weer van de markt zijn. Ze heeft mogelijk een nieuwe vriend, en dat is een bekende sportman.

Nieuwe vriend

“Jutta is momenteel helemaal happy in love met collega schaatser en shorttracker, Jasper Brunsmann! Hoe cute. Ze doen nog wel een beetje hush hush maar het schijnt dat het hele Thialf de twee doorheeft. Zo heerlijk dat ze van die kansloze Koen Verweij af is”, aldus Yvonne. De twee hebben de relatie nog niet bevestigd

Terras in Utrecht

Een volger lijkt min of meer de relatie te bevestigen. “Zij is inderdaad met hem. Ik was laatst op het terras in Utrecht. Toen ben ik met hem en een vriend, Koen Hak aan de praat geraakt. Jasper ging regelmatig even bellen met Jutta”, laat een volger weten.

Breuk met Koen

Begin augustus maakte Jutta Leerdam en Koen Verweij bekend dat ze de stekker eruit hebben getrokken. Dit gebeurde nadat er geruchten kwamen over Koen, dat hij het gezellig zou hebben met meerdere dames. Ze hebben verder geen uitlatingen gedaan over de geruchten. De twee hadden vijf jaar een relatie.

Bekijk de beelden hier:

Jutta Leerdam
gespot

Bron: @lifeofyvonne