Skip to main content

Jutta Leerdam is een Nederlandse kampioen in schaatsen. Ze gaat nu al een tijdje met de Amerikaanse Jake Paul. Eerst stond hij bekend als treitervlogger, maar ondertussen is hij succesvol bokser. Overmorgen zal hij het moeten opnemen tegen Nate Diaz. In de ring kunnen ze vol gas geven en ook alvast even goed oefenen.

Jake wordt natuurlijk met alle liefde door zijn vriendin geholpen. Gelukkig hebben ze tussen het keiharde trainen door ook nog tijd voor een lolletje. De schaatsster spuugt een paar keer water richting Jake, maar gelukkig kan hij er gewoon om lachen.

Jutta verhaal

Buiten het ijs is Jutta actief op sociale media en deelt ze haar avonturen en trainingen met haar volgers. Haar populariteit strekt zich niet alleen uit binnen Nederland, maar ook wereldwijd.

Jutta Leerdam blijft zichzelf uitdagen en werkt voortdurend aan het verbeteren van haar prestaties. Met haar talent, vastberadenheid en charme zal ze ongetwijfeld nog vele successen behalen. Zo blijft ze een belangrijke vertegenwoordiger van Nederlandse topsport.

Jutta prijzen

In 2017 won ze goud op het WK Junioren op de 1000 meter en sindsdien heeft ze haar succes voortgezet. Jutta’s stijlvolle schaatstechniek en consistente prestaties leverden haar vele fans en bewonderaars op.

Een van de meest gedenkwaardige momenten in haar carrière was tijdens de Wereldkampioenschappen afstanden in 2020, waar ze de gouden medaille won op de 1000 meter. Deze prestatie was een hoogtepunt in haar loopbaan en bevestigde haar status als een van de beste schaatsers ter wereld.

Naast haar sportieve prestaties is Jutta ook geliefd om haar positieve en vriendelijke persoonlijkheid. Ze inspireert jonge sporters en fans met haar nederigheid en harde werk, waardoor ze een rolmodel is voor velen.

Bekijk hier de beelden:

Bron: Instagram