Skip to main content

Zou er na Jutta Leerdam en Jake Paul opnieuw een Nederlands-Amerikaans celebrity koppel zijn geboren? Als het aan de laatste geruchten moet liggen wél: Juultje Tieleman lijkt volgens de juice kanalen namelijk aan het flirten en misschien zelfs daten te zijn met een Amerikaanse acteur.

Juultje Tieleman date Amerikaans acteur?

Het zou gaan om Gavin Casalegno, een 24 jarige Amerikaanse acteur. Hij is vooral bekend door zijn hoofdrol in de coming-of-age hit-serie “The Summer I Turned Pretty” van Prime Video. Hij is ook verschenen in de film Noah (2014) en de serie The Vampire Diaries (2015). Gavin had tot 2022 een relatie met actrice Larsen Thompson maar is nu voor zover bekend vrijgezel.

Gavin Casalegno

Zoals inmiddels wereldwijd bekend begonnen de eerste hintjes dat Jutta en Jake aan het daten zouden zijn met likes van elkaar’s foto’s, volgen van elkaar en berichtjes online. Het viel spionnen van Realityfbi op dat het bij Juultje en Gavin ook zo zou zijn.

Het kanaal meldt: “Het viel ons op dat @avincasalegno en @juultjetieleman flink wat aandacht zoeken bij elkaar en dat allemaal na de break-up post met @koen van afgelopen augustus.” Gavin en Juultje sturen elkaar hartjes in de berichten en liken elkaar’s posts.

Bekijk hieronder de hints + beelden van Gavin en Juultje

Bron: IG, YT