Skip to main content

Juultje Tieleman weet de aandacht te trekken. Afgelopen weekend bracht ze door op de camping op Lowlands. Ze besloot tussen haar terugblik nog even topless rond te lopen.

Uit de kleren

Juultje Tieleman doet even een terugblik. De influencer deelt wel vaker pikante foto’s, maar gaat er nu helemaal voor. Daartussen verstopt ze een foto waar ze topless is.

“Nog steeds aan het bijkomen van Lowlands net als de helft van NL geloof ik. Dankjewel naar mijn lieve vrienden dat ze mij uit m’n bed hebben getrokken en mee hebben genomen en zo lief voor mij waren daar. Mijn emoties gaan echt alle kanten op, en dat ik Okay denk ik. Time Will heal”, schrijft ze bij de fotoreeks.

Juultje Tieleman

Uit elkaar met Koen

Afgelopen week maakte onthulde ze haar breuk met YouTuber Koen in een Instagram-bericht.

“Met een gebroken hart moeten we zeggen dat we uit elkaar zijn. Waar het vaak heel leuk is dat we drukke en turbulente levens hebben, heeft dit ook zijn keerzijdes. Waar de een de toekomst voor zich ziet met bijvoorbeeld veel reizen en de wereld ontdekken, ziet de ander de toekomst voor zich met bijvoorbeeld het behalen van bepaalde ambities op het werkgebied”, liet ze weten.

De twee werden daarna nog wel samen gespot toen ze onderweg waren naar LowLands.

Bekijk hier de video

Bron: Roddelpraat