Skip to main content

Katja Schuurman wordt door velen nog steeds als één van de knapste vrouwen van Nederland gezien. Ze gaat nu uit de kleren voor een wel hele pikante fotoshoot. Het is een shoot van de bekende fotograaf Jasper Suyck. Hij brengt binnenkort zijn eerste fotoboek uit.

Pikante fotoshoot Katja Schuurman

In het boek van fotograaf Jasper Suyck “Dear Future Me” staan achtentwintig vrouwen. Het is een samenwerking met zijn eigen merk Dear Future Me Op de foto zijn de b*****n van Katja Schuurman te zien. Op de foto is te zien hoe Katja op de grond zit met haar top uit, en drinken over haar heen laat komen. De foto maakt veel los omdat ze zo de grens opzoekt.

De bekende fotograaf heeft veel shoots gedaan met andere bekende Nederlanders. Op de aankondiging van zijn fotoboek wordt massaal gereageerd door allerlei bekende Nederlanders: “Trots op je 🙌❤️” schrijft dj Nicky Romero. Jim Bakkum reageert ook: “Dit wordt prachtig 👏🏼” en Bridget Maasland is kort een krachtig: “🔥🔥🔥”.

Katja deelt op haar eigen Instagram een andere foto van de shoot en schrijft: “Ik vind het prachtig geworden. Hierbij een foto zònder blote t****s, want dat kan natuurlijk echt niet.. 😏”.

Ode aan het vrouwelijke lichaam

De makers van het boek schrijven het volgende bij het bericht: “Een ode aan het vrouwelijke lichaam én de mentale reis die daarbij hoort. Kwetsbaar, echt, puur, eigen, uniek. Met Dear Future Me, vraagt fotograaf Jasper Suyk achtentwintig vrouwen zich bloot te geven. Letterlijk en figuurlijk, door ze op hun krachtigst, zachtst en vrijst te fotograferen, maar ook door ze een kritische vraag te stellen: wie ben je nou echt?”. Het is dus een onthullend fotoboek met allerlei pikante foto’s en de foto van Katja Schuurman zorgt voor veel publiciteit.

Swipe hieronder voor de pikante beelden:

Bron: Instagram, Beeld: Jasper Suyck en Dear Future Me