Skip to main content

Hele heftige berichten gaan rond over rapper Keizer. Hij zou door een groep mannen zijn aangevallen en geslagen zijn. Keizer heeft inmiddels een reactie geplaatst.

De berichten en beelden gaan rond op Snap en zijn schokkend. Te zien is hoe een groep mannen rondom een man op straat staat die al op de grond ligt en op hem inslaat. Dat zou Keizer moeten zijn maar het is niet duidelijk te zien op de beelden. De gewonde man lijkt buiten bewustzijn en wordt vervolgens een auto ingesleept. Volgens realityfbi was hij wel bij kennis.

Keizer heeft gereageerd met een selfie van zichzelf en lijkt het heftige incident te bevestigen “Soms word je gevonden.. daarna moet je terugvinden” zo meldt hij bij de selfie waarop wonden aan zijn gezicht te zien lijken.

“Op basis van de trui en de kleuren, moet het vrijwel zeker om Keizer @therealkeiz gaan. Er was gister een feest in Almere, waar hij bij aanwezig was. Blijkbaar is daar het e.e.a. misgegaan. Op locatie zit een partycentrum waar op verschillende filmpjes en Snapchatvideo’s te zien is, dat het flink misgaat.” zo meldt juicekanaal realityfbi.

Bekijk hier de beelden