Khabib onthult voor welk bedrag hij tóch tegen Conor McGregor vecht

Khabib Conor McGregor

Zowel Conor McGregor als Khabib Nurmagomedov kondigden dit jaar aan met pensioen te gaan, maar dit lijkt voor hen beiden maar van korte duur geweest te zijn. Mogelijk stappen de twee zelfs alsnog samen de octagon in.

Eerder gaf Khabib nog aan dat hij niet meer zou vechten, omdat er niemand meer is die hem echt kan uitdagen. “Dustin Poirier en Conor McGregor zullen het op 23 januari tegen elkaar opnemen en ik versloeg ze allebei. Waarom zou ik ze opnieuw moeten tegenkomen?” zei de Rus onlangs in een interview.

Nu geeft hij zelf het antwoord op die vraag. Voor het juiste bedrag blijkt hij het namelijk best nog een keer tegen ‘The Notorious’ te willen opnemen. “Als je me 100 miljoen euro geeft, zal ik erover nadenken”, belooft Nurmagomedov. “Als Dana White me een dergelijk bedrag zou geven, zou ik het wellicht overwegen. Dan kunnen we praten over mijn terugkeer.”

Wel voegt Nurmagomedov eraan toe dat hij in dat geval eerst toestemming van zijn moeder moet krijgen. Na zijn laatste gevecht tegen Justin Gaethje zei de ongeslagen wereldkampioen dat hij nooit meer zonder zijn vader de kooi in wilde stappen. Khabib’s vader overleed onlangs aan de gevolgen van het coronavirus.

Bron en beeld: Vechtsportinfo, The Sun

Onlangs hintte Khabib’s manager Ali Abdelaziz ook al naar een comeback: