Kijkers-bedrog in The Bachelorette? “Dit is echt Nep!” RTL reageert!

Kijkers van The Bachelorette met Gaby Blaaser hebben een opvallende ontdekking gedaan tijdens het kijken. Ze beschuldigen het programma van kijkersbedrog. RTL heeft nu gereageerd.

Kijkers-bedrog in The Bachelorette?

Het gaat om een fragment tijdens de ‘rozenceremonie’. Gaby heeft daarbij de eer om de mannen van haar dromen blij te maken met een roos. Een spannend moment dat echter gespoild werd.

Deelnemer Boy is namelijk te zien zonder een roos in zijn handen en enkele seconden later plots wel. Een kijker meldt: “Let op. Kijk, hij heeft nog geen roos, die Boy Let op dit shot. Hij heeft een roos, hoe dan?!” “Het is echt nep, haha! En nu gaat ze pas de roos aan hem geven. Dit is echt nep… Nep. NEP!”

RTL reageert!

Is dit echt manipulatie? RTL meent van niet! “Helaas is er een fout ingeslopen in het montageproces van aflevering zes. Een shot van Boy nadat hij de roos heeft ontvangen is per ongeluk gemonteerd vóórdat hij de roos van Gaby ontvangt. We zijn ons hier bewust van. Deze fout wordt vanzelfsprekend hersteld. De juiste versie van aflevering zes verschijnt z.s.m. bij Videoland.”

Bekijk de beelden hieronder:

Gaby reageerde onlangs over haar imago bij Shownieuws: “Mensen denken vaak dat ik heel gemaakt ben. Het komt mede door de manier waarop ik mezelf presenteer. Het is een soort beschermlaag naar de buitenwereld toe. Ik heb echt geen hart van steen, ik ben heel kwetsbaar.”

“Ik heb eigenlijk twee kanten: de social media-versie en deze. Nu gaan mensen zien hoe ik echt ben. Ik ben er met heel mijn hart en gevoel in gegaan.”

Bron: Shownieuws, RTL, Instagram