Skip to main content

Kim Feenstra is 1 van de bekendste modellen van Nederland. Ze werd in 2006 bekend door Holland’s Next Top Model en is nog steeds actief. Ze is sinds kort het gezicht van een nieuwe campagne van het lingeriemerk Christine le Duc en heeft daar een uitdagende spiegelshoot voor gedaan.

Uitdagende spiegelshoot Kim Feenstra

Kim Feenstra is het nieuwe gezicht van het lingeriemerk voor een nieuwe campagne. Het merk kondigt dit met trots aan op Instagram: “Samen met onze ambassadrice Kim Feenstra introduceren we onze nieuwste campagne ‘Celebrate your Reflection’, een campagne die de kracht van vrouwelijke verbondenheid en zelfacceptatie viert. Tijdens de campagne blikken we terug op het afgelopen jaar en benadrukken we het belang van zelfreflectie, zelfliefde en zelfacceptatie. Juist tijdens de drukte van de feestdagen.

Het Internet is heel enthousiast over Kim Feenstra

De volgers van het lingeriemerk zijn in ieder geval enthousiast over Kim Feenstra: “Wowwww😍” “Prachtig” “Wauwwww prachtig 😍” “Niet normaal zo hotttt 🔥🔥🔥🔥“. 1 ding is duidelijk, Kim heeft een goede klus aangenomen en Christine le Duc zal vast blij zijn met alle positieve reacties.

Heftig levensverhaal Kim Feenstra

Een lange tijd onthulde Kim dat ze een hele heftige jeugd heeft gehad. Ze onthulde dat ze als kind van acht maanden betrokken raakte bij een zwaar auto-ongeluk, de wagen waarin ze zat sloeg over de kop waardoor haar gehoor ernstig is beschadigd. In 2012 zei ze erover: “Als ik mijn gehoorapparaatjes eerder was gaan dragen, was mijn spraak nu waarschijnlijk beter geweest. Voorheen kon ik mijn eigen stem nooit goed horen. Ik droeg al vroeg gehoorapparaatjes, maar in de tijd van Holland’s Next Top Model had ik die nooit in, ik was te ijdel“.

Bekijk hier de beelden en meer van Kim

Bron: Instagram Christine le Duc