‘Kim Kardashian weigert Kanye toegang tot hun huis’

Kim Kardashian heeft liever niet dat Kanye West voorlopig thuis komt, zo meldt The Sun. Afgelopen week zorgde Kanye voor huwelijksproblemen tussen het bekendste showbizzkoppel, nadat hij persoonlijke informatie over Kim deelde.

Kanye heeft zich verkiesbaar gesteld voor de volgende presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten en had onlangs zijn eerste campagnebijeenkomst. Daarop maakte West, die aan een bipolaire stoornis lijdt waardoor hij zowel manische als depressieve buien heeft, een zeer verwarde indruk. Na de ‘rally’ stuurde hij bovendien allerlei tweets de wereld in, waarin hij zijn eigen vrouw beschuldigde van overspel met Meek Mill, noemde hij haar familie ‘blanke superioriteit’en zei hij van haar te willen scheiden.

Vervolgens maakte Kanye echter publiekelijk zijn excuses aan Kim en werden de twee weer samen gezien in Wyoming. Daarmee is de kous echter nog niet af. Van Kim hoeft haar man namelijk voolopig niet terug te keren naar hun huis in Los Angeles.

Kanye mag voorlopig niet terug

Kim wil nu eerst dat Kanye weer helemaal tot zichzelf komt. Een bron meldt: “Ze heeft hem gezegd dat hij pas die kant moet opkomen als hij daar klaar voor is. Hiermee wil ze ook hun vier kinderen beschermen, totdat Kanye aan de beterende hand is. Kim zou hem nooit verbieden de kinderen te zien, maar dan moet de basis eerst weer stabiel zijn. Er is nu teveel gebeurd om zomaar overheen te stappen.”

Volgens de insider zou Kim’s vertrouwen beschadigd zijn. “Haar hart is gebroken. Ze zijn eerder door moeilijke periodes heen gegaan, maar dan steunden ze elkaar wel, ondanks alles. Dit keer heeft Kanye haar voor het oog van de wereld laten vallen. Hoewel ze weet dat haar man lijdt aan een bipolaire stoornis, heeft ze toch de tijd nodig om over alles na te denken.”

Check de video voor het laatste nieuws over de problemen tussen Kim en Kanye:

Bron & beeld: RTL Boulevard, The Sun, Metro

Lees ook: