Koen Kardashian roept massaal op om Yvonne ‘aan te geven’ voor pesten!

Koen Kardashian sprak zich gisteren al uit tegen roddelkoningin ‘Life of Yvonne’. Maar roept nu massaal mensen op om Yvonne ‘ aan te geven’ voor pesten.

Pesten

Koen deelde woensdag een bericht geadresseerd aan Yvonne Coldeweijer, waarin hij duidelijk maakte dat zij een grote factor was bij zijn afkickproces in Zuid-Afrika.

Zo liet hij o.a. weten: “Zoals je goed wist kampt ik met mijn verslaving: een mentale ziekte waar ik ook suïcidale gevoelens op na hield. Ik zat in de put. Na het zien van jouw video over mij wilde ik niet meer verder. Dat je mij zo erg aan de publiekelijke schandpaal hebt genageld, terwijl je wist hoe slecht het met mij ging. Onder het mom van ‘hopelijk word je hier wakker door geschud koen’. Je had geen enkel recht dit te doen.”

Oproep

Na zijn post heeft Koen Kardashian enorm veel steunbetuigingen ontvangen van zijn volgers. Maar het blijft toch aan hem knagen dat er zoveel mensen zijn die niks hebben met het werk van Yvonne maar er niks tegen doen. “Daarom roep ik jullie allen op om Life of Yvonne te rapporteren wegens pesten. Juice verspreiden is 1 ding , structureel mensen mentaal kapot maken een ander. Als land heb ik altijd gedacht dat we stonden voor moraal en als ik kijk naar hoeveel mensen het eens zijn met dat pesten niet mag, begrijp ik gewoon niet hoe dit mens zich moeiteloos staande blijft houden.”

Koen eindigt zijn bericht met het nieuws dat hij op het punt zijn leven te beëindigen door alles wat Yvonne Coldeweijer over hem naar buiten bracht over zijn mentale ziekte.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Instagram