Kosso wordt via bizarre prank gewaarschuwd voor Dave Roelvink! ‘Dit is niet normaal man!’ (Video)

Nadat Dave Roelvink twee weken geleden een Lambo de prak in reed, staat niemand te springen om zijn auto aan de zanger uit te lenen. Zeker niet als het gaat om een Lamborghini, zoals die van rapper Kosso. Via een bizarre prank wordt hij gewaarschuwd voor de rijkunsten van Dave. Bekijk de video onderaan het artikel.

Kosso is de gelukkige eigenaar van een Lamborghini. En zo’n auto kost wat, dus wel zo fijn als hij onbeschadigd blijft. Helaas voor de rapper wordt er een bizarre prank met zijn dierbare Lambo uitgehaald.

Prank voor Kosso

In een video zien we dat Kosso naar buiten loopt, waarna hij voor een grote verrassing komt te staan. Iemand heeft een prank uitgehaald met zijn gloednieuwe Lambo! Eentje met een hele duidelijke boodschap…

Volgeplakt met foto’s

De auto van de rapper is namelijk volgeplakt met foto’s van Dave Roelvink waar een kruis doorheen staat. Kosso kan zijn ogen niet geloven: ‘Whatdefock, welke f*cking mongool heeft dit gedaan?‘, roept hij uit.

Waarschuwing

De grappenmaker wil Kosso waarschijnlijk waarschuwen voor de rijstijl van Dave. ‘Dave Roelvink, dit is echt een trend aan het worden ofzo man’, zegt hij. Toch kan de rapper er wel om lachen en laat hij weten dat Dave ‘gewoon welkom is in zijn auto’.

Bekijk de video van de prank hieronder:

Bron: Instagram

Herken jij hem nog!?