Skip to main content

Elk seizoen worden we opnieuw getrakteerd op ongemakkelijke, bizarre en hilarische dates in het populaire televisieprogramma Lang Leve de Liefde. En deze keer zijn het Jessica en Wiepke die de krantenkoppen halen met hun opmerkelijke date.

Ondeugend

We hebben het genoegen met Jessica en Wiepke die 24 uur in de Lange Leve de Liefde-villa samen doorbrengen. Tijdens een potje voetballen wordt er ook een vragenvuurtje gedaan. En voor de echte kijkers, weten we vaak dat het vanaf dat moment pas echt ongemakkelijk wordt. “Wat is het meest ondeugende dat je ooit gedaan hebt”, vraagt Wiepke.

Jessica vertelt een smerig en haar meest ondeugende moment van haar leven. Haar date probeert het nog een beetje weg te lachen maar raakt er aardig van in de war en is sprakeloos. De kijkers waarschijnlijk ook.

Lang Leve de Liefde

Dates

Dit moment herinnert ons eraan dat onverwachte wendingen en verrassingen de kern vormen van “Lang Leve de Liefde,” waarbij elke date een avontuur op zich is. Het programma blijft ons vermaken en verbazen, terwijl we meeleven met de zoektocht naar liefde van deze dappere kandidaten.

Bekijk hier de video

Bron: Shownieuws