Lange Frans komt met keiharde protest video ft DJ Paul Elstak

Lange Frans bundelt zijn krachten met hardcore legende DJ Paul Elstak voor een controversieel nummer genaamd Allen voor 1.

Rapper Lange Frans heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij vol vragen zit over het beleid in Nederland. Zeker op zijn social media is hij daar de laatste tijd zeer uitgesproken over. Samen met hardcore DJ Paul Elstak deelden ze hun talenten voor de track ‘Allen voor 1’. Zijn vrouw stelde voor om samen te werken met de DJ.

Lange Frans – Allen voor 1

Deze zomer kwam de rapper met het kritische nummer ‘Een voor allen’ waar hij uithaalde naar Hugo De Jonge. Met ‘Allen voor 1’ gooit hij het over een andere boeg. Lange Frans komt met lines als ‘M’n eigen vrijheid is alles wat ik claim’ op een gruwelijke hardcore beat van Paul Elstak. En aan z’n stem te horen zie je dat hij het meent.

Onder zijn videoclip op YouTube laat hij weten ‘Een protest song leek me meer op z’n plaats dan een podcast. Ik hoop dat jullie deze track zoveel mogelijk delen op alle manieren.’ Met het protestliedje ‘Allen voor 1’ wil hij een duidelijke statement maken en hoopt dat iedereen gaat het gaat delen.

Beluister het protestnummer van de rapper hieronder.

Bron: YouTube