Skip to main content

Lies Zhara is op beeld vastgelegd terwijl ze met een bekende Nederlandse Youtuber staat te zoenen. In een feestcafé in Maastricht stond iemand te filmen hoe de twee influencers bezig waren. In een aflevering van Roddelpraat delen Jan Roos en Dennis Schouten de beelden.

Lies Zhara ongepast

Volgens Jan Roos is Lies Zhara niets meer dan alleen maar haar borsten. “Laten we eerlijk zijn (…), verschrikkelijk saai wijf. Maar wat een heerlijk lijf (…) een paar heerlijke mokers van tetten zitten erop”, zegt de zo’n 34 jaar oudere (!) Jan roos over de influencer. Ook vindt hij het nodig om te benoemen hoe ongepast het is dat ze op TikTok een filmpje plaatste waarin ze in haar ondergoed naast haar vader staat. Desalniettemin hebben de heren van Roddelpraat een zogenaamde “scoop” met de beelden uit het café.

Gefeliciteerd

Op de beelden kun je zien hoe Lies Zhara staat te zoenen met Youtuber en influencer Stefan de Vries. Dat het Stefan betreft, zit de heren ook niet helemaal lekker trouwens. “Vervelende man (…) lul van een Youtuber”, zegt Jan Roos. Dennis houdt er een theorie op na: “Als je elkaar langer dan een jaar kent ga je niet nu opeens met elkaar zoenen.” Waarop Jan Roos zegt: “Dus we willen Stefan de Vries van harte feliciteren dat ‘ie af en toe Lies Zhara op z’n schootje mag.”

Bekijk hier de beelden:

Lies Zhara
Lies Zhara
Lies Zhara

Bron: YouTube