65a634a75bdcc

Lil Kleine in tranen in nieuwe docu 'Jorik' over leven na Jaimie incident (Video)

Lifejan 16, 9:34
Op vrijdag 19 januari komt er een driedelige documentairereeks uit over Lil Kleine. Jorik is 1,5 jaar lang gevolgd voor de docu. De eerste aflevering begint met de vrijlating na twee weken cel nadat de rapper in februari 2022 werd opgepakt vanwege beelden waarop hij zijn ex Jaimie Vaes uit de auto trekt en het lijkt alsof hij haar hoofd tussen de deur klemt.

Lil Kleine docu 'Jorik'

Lil Kleine ziet in de trailer, die vandaag is uitgekomen, de beelden van het incident met Jaimie maar ontkent dat hij haar met haar hoofd tussen de deur heeft geklemd. Ook de vader en moeder van Jorik komen in de docu voorbij. Zijn moeder vertelt haar kant van het verhaal over het opvoeden van Kleine en wat er mis ging.
Er is o.a. te lezen in de omschrijving: "De nasleep van het verlies van zijn carrière, vrienden en toegang tot zijn zoontje Lio komen allemaal voor in de docu. De rapper laat onder andere ook zien wat er gebeurde nadat hij bijna alles kwijtraakte wat hij als de artiest Lil Kleine heeft opgebouwd."
Jorik is geregisseerd door Nick Hoedeman, die eerder documentaires over Max Verstappen maakte. De serie is geproduceerd door Amazon Studios en Fish To Fish Media, het productiebedrijf van presentator en acteur Sascha Visser.
Sascha Visser vertelt exclusief aan De Telegraaf dat ze meerdere voorwaarden hadden voordat ze gingen filmen en dat hij voor het incident met Jaimie al een verzoek bij het management van Lil Kleine had gedaan voor een documentaire: "En toen dit gebeurde, wist ik dat het een cruciaal moment was. Of hij laat helemaal geen camera’s meer toe, of hij ziet dit als een kans om zijn kant van het verhaal te vertellen. Het bleek het laatste. Wel hadden we duidelijke voorwaarden. Dat hij open zou zijn, ons overal zou toelaten en dat hij geen invloed had op de montage."

Bekijk hier de trailer van Jorik:

Via Prime Video, YT