Boef zet Rolls-Royce Wraith voor flink bedrag te koop

Lifestyledec 14 2020, 20:18
Boef kocht in 2018 een dikke Rolls-Royce Wraith, maar lijkt er alweer op uitgekeken te zijn. De bolide staat momenteel te koop op verkoopsite Autoscout24, voor een bedrag van €209.450.
Boef zet Rolls-Royce Wraith voor twee ton te koop
De zilverkleurige Rolls uit 2015 beschikt over een V12 motor die 634 pk aflevert. Verder is het 2.300 kilo wegende bakbeest uitgerust met Mansory-velgen en een sterrenhemel in het plafond. De half matte half glimmende zwarte wrap die Boef eerder op de auto liet aanbrengen is er inmiddels weer vanaf gehaald. Grappig feitje is dat de auto eerst van voetballer Eljero Elia was.
Onlangs werd bekend dat Boef zijn rijbewijs voorlopig kwijt is, vanwege de video uit 2017 waarop te zien is hoe hij met 300 kilometer per uur over de openbare weg rijdt. Wellicht heeft hij zijn Rolls Royce daaarom niet meer nodig. Bovendien liet hij eerder aan Quote weten dat hij niets meer hoeft te bewijzen: "Aan anderen willen laten zien dat je geld hebt, om iets aan jezelf te bewijzen. Zo van: kijk ik rij in een vette bak, ik hoor erbij. Ik kan in een Golf 7 rijden en dan voel ik me net zo goed.'

Check de Rolls Royce van Boef die te koop staat hier:

Bron en beeld: Quotenet, Hartvoorautos, Bekende Buren
"}])