screenshot 06 07 2023 19 14 30

De iPhone 15 Pro Max wordt nóg duurder! "Goede reden voor!"

Lifestylejul 11 2023, 16:53
De iPhone 15 komt er aan en zoals altijd gaan er geruchten rond over de nieuwe mogelijk revolutionaire specs en bijhorende prijzen. Er is nu een prijsverhoging gelekt voor de iPhone 15 Pro Max, het duurste model. En het ding wordt een stuk duurder.
Bright meldt via bronnen van investeringsfonds Haitong dat Apple bij de iPhone 15 Pro Max een aanzienlijke prijsverhoging zal doorvoeren. De reden daarvoor is o.a. de nieuwe periscopische camera. De iPhone 15 Pro Max wordt de eerste iPhone ooit met zo'n periscopische lens.
Deze camera bestaat uit een zoomlens met een spiegel, met als gevolg dat de lens binnenin de telefoon in- en uit kan zonder dat er een lange lens uit het toestel steekt. Verder is bekend dat de iPhone 15 geen notch maar een Dynamic Island boven het scherm krijgen. De schermranden van de Pro versies zullen daarnaast ook dunner worden.
Volgens de leaks zullen verder ook de accu's groter worden en zal de phone zelf meer afgerond worden, in plaats van strakke lijnen en harde hoeken, zoals van de afgelopen jaren.
Hoe hoog de prijs precies zal worden is niet helemaal duidelijk, maar verwacht dus een verhoging van de huidige 1326 euro voor de iPhone 14 Pro en de 1476 euro voor de 14 Pro Max .

Bekijk hier de video met meer info

"}])