Dit is de duurste jas ter wereld ter waarde van 10 miljoen dollar!

Lifestylemei 05 2019, 9:07
De duurste jas ter wereld, met diamanten op de ritsen en waar je ze maar kunt bedenken, kost je 10 miljoen dollar!
"Ze zeggen dat de beste dingen in het leven gratis zijn. De op één na beste zijn erg duur!"
Miljonair, zakenman, ondernemer en modeontwerper Farrah Gray zei dit terwijl hij pronkte met zijn nieuwste co-creatie, een met juwelen versierde jas van $10 miljoen dat hij 'The World's Expensive Jacket' noemt.
"Je moet misschien rondrijden in een Brinks-truck, of een paar lijfwachten bij je hebben", vertelde hij EURweb tijdens de openbare onthulling van de jas bij co-creator Peter Marco's buitengewone juwelenwinkel in Beverly Hills, waar het stuk, bijgenaamd "The One", te koop
De unisex-jas is gemaakt van 100 procent zwart pythonleer met een chique, zijden binnenvoering en slangenleren ritsen", en door Peter Marco aan elkaar genaaid met GIA-gecertificeerde diamanten, die 99 procent van het totale karaatgewicht van de jas uitmaken".
In onderstaande YouTube video zie je hoe producer Michael langs gaat bij de juwelier Peter Marco. Deze juwelier heeft onder meer een deel van de juwelen van Floyd Mayweather geregeld. In de video krijg je een kijkje in zijn juwelierszaak en showt hij een van zijn duurste producten ooit, de $10 miljoen jas met ongelooflijk veel diamanten en andere 'shiney' stofjes.

Check de duurste jas ter wereld in de video:

[embed][/embed]
Bron & Beeld: YouTube, Eurweb.com, Jas.nl