Dit is hoe smerig de villa van Ex On The Beach was na alle drama en party!

Lifestyleaug 07 2019, 9:12
Dat het er in de villa van Ex On The Beach: Double Dutch, met al het gefeest en vechtpartijen, niet continu brandschoon was zal je niet verbazen maar deelnemer Renan heeft onthult hoe ranzig het er was.
”Het ding is, je zit 3,5 week in een villa met verschillende mensen,” aldus Renan tegen Shownieuws
. ”Het zijn mooie, lieve dames, maar je leert elkaar ook kennen op andere vlakken. Soms zie je dingen van elkaar die je niet had willen zien en dan heb ik het over hygiëne, maar ook de manier van doen, opvoeding soms.”
”Een aantal dingen qua persoonlijke hygiëne bij sommige dames was niet zo in orde. En dan was het niet aangenaam voor mij om op ze in te gaan", vervolgt de Belg, die met een voorbeeld komt. ”Er was 1 extreem voorbeeld… In 1 van de gootstenen lag een slipje open. Het ding is, ik ken het verschil tussen bloedverlies en andere uitwerpselen…
”Dat kan gebeuren, dat kan bij iedereen, iedereen kan weleens een ongelukje hebben. Als kind heb ik het ook weleens meegemaakt, je hebt last van je maag, dat kan gebeuren, maar slinger het dan niet rond. Maar als het dan gebeurt, zorg dan dat het slipje verdwijnt en leg het niet open en bloot waar iedereen het kan zien. Als je zoiets ziet krijg je toch een bepaalde afkeer van een persoon. Ik heb een heel sterk vermoeden van wie dat was, maar ik vind het lullig om dat openbaar te maken. Dat is heel extreem, dat kan ik niet maken.”
ezgif com video to gif 18 gif