Fabrizio vreest depressie door haat: “Een vreselijke situatie, ik zit er volledig door"

Lifestylejul 23 2019, 19:37
Fabrizio Tzinaridis heeft de afgelopen tijd aardig wat stof doen opwaaien. Zo zou hij tijdens Temptation Island de fout in zijn gegaan en Pommeline hebben bedrogen dus wordt hij op social media voor van alles en nogwat uitgemaakt.
Na Temptation Island zou de gladde Belg eerst met verleidster Julia samen zijn geweest en later weer met het Belgische topmodel Maithé Rivera Armayones.
Kijkers kiezen massaal de kant van Pommeline en Fabrizio wordt afgeschilderd als een vieze vrouwenmisbruiker. Alle haat is hem niet in de koude kleren gaan zitten.
Op de website Het Laatste Nieuws zegt Fabrizio RTL zelfs te hebben gevraagd het geheimhoudingscontract dat Temptation-deelnemers moeten ondertekenen te laten vallen.“Een vreselijke situatie, ik zit er volledig door. Ik heb gevraagd aan RTL om een uitzondering te maken op het contract zodat ik mijn hart eens kan luchten maar ik krijg geen gehoor.”
“Dit gaat nog eindigen met een burn-out of zware depressie. Ze hebben me in een boksring gegooid met handboeien om, compleet machteloos.”
Michella Kox onthulde onlangs bovendien dat de tattookoning een 'geheim kind' heeft. “Fabrizio is nu eenmaal een enorme player”, aldusMichella. “Hij gebruikt het ene meisje na het andere. Ik walg ervan. Een vrouw is géén speelbal!”
Fabrizio erkent dat hij vader is van een zoon: “Zijn mama en ik houden hem bewust uit de schijnwerpers. Ik hoor nu dat ik een onverantwoorde vader zou zijn, maar dat is regelrechte zever.”