gio huis

Gio Latooy koopt enorme luxe villa van 2,2 Miljoen Euro! (Beelden)

Lifestyleapr 25, 14:41
YouTuber Gio Latooy heeft zijn Youtube miljoenen besteed aan een nieuw droomhuis. Een enorme villa ter waarde van maar liefst 2,2 miljoen euro. Hij heeft ook alvast een rondleiding gegeven, te zien in de video hieronder.

Gio Latooy nieuw huis

Het gaat om een indrukwekkende villa in Brabant, het plaatsje St. Willibrord met een vraagprijs van 2.295.000. Naar verluid zou hij iets minder hebben betaald, maar de prijs is niet officieel bekend. De villa heeft o.a. een verwarmd buitenzwembad en is zeer goed beveiligd: 7 beveiligingscamera's. 

Luxe villa in Brabant

Het gaat om een totale woonoppervlakte van maar liefst 471 vierkante meter, heeft het een energielabel van A++++, en dat komt door 100 zonnepanelen. De villa bestaat uit twee woonlagen en heeft verder 9 kamers met 4 slaapkamers en 1 badkamer met een sauna. 
Extra luxe is de woonkeuken met de nieuwste inbouwapparatuur en ook het indrukwekkende souterrain. Een dikke mencave voor Gio voor de nodige ontspanning kan uiteraard ook niet ontbreken. Buiten is er een lounge terras en low-dining met een buitenkeuken.

Bekijk hieronder enkele beelden: 

Bron: Funda, Bekende Buren, Gio Youtube