ontwerp zonder titel 12

Winnie de Poeh horror film bezorgt mensen nachtmerries (Video)

Lifestylesep 01 2022, 14:00
Liefhebbers van horrorfilms opgelet: er komt namelijk een film aan die je niet had verwacht. De geliefde Winnie the Pooh wordt namelijk aan het horrorgenre toegevoegd. Niet door Disney, maar door filmmaker Rhys Frake-Wakefield, die Winnie en Knorretje in seriemoordenaars veranderde.

Horrorfilm Winnie the Pooh

De horrorfilm zal Winnie the Pooh: Blood and Honey gaan heten. Een erg gepaste titel, als je de trailer hebt gezien. Het verhaal volgt Christopher Robin. Wanneer hij naar een andere stad verhuist, zijn Winnie en Knorretje zo kwaad dat hij hen verlaten heeft, dat ze op een killing spree gaan om wraak te nemen.
Een gebruiker op Twitter legt uit dat de auteursrechten op het Disney verhaal van Winnie afliepen. Hiermee werd het verhaal in 2022 weer publiekelijk domein, wat betekent dat iedereen een film over het karakter mag maken. Als je hetzelfde karakter als Disney wil gebruiken, moet je wel toestemming hebben. Maar als jij van Winnie een psychopatische moordenaar wil maken, is er niemand die je tegenhoudt.

Ophef

Je kan je voorstellen dat de aankondiging van de horrorfilm heel wat losgemaakt heeft bij mensen. Het internet ging dan ook los. Sommigen zijn erg opgewonden om de film te zien, maar anderen zaten totaal niet te wachten op Winnie the Pooh als moordenaar. Bekijk hieronder enkele reacties op Twitter.

Bekijk de trailer van Blood and Honey en reacties hieronder.

Bron: Twitter, Youtube Beeld: Youtube