Wat? Kim Kardashian slaapt met make-up op? Dit is waarom

Lifestylejun 09 2019, 11:27
Elke beautygoeroe en dermatoloog verteld het ons: "Het is slecht voor je huid om je make-up er 's avonds niet af te halen." We weten het inmiddels wel. En toch lijkt het er op dat veel mensen alsnog onder de lakens kruipen zonder dit te doen. Zo ook reality-ster Kim Kardashian. Tijdens Busy Tonight
stelde presentator Busy Philips de vraag of ze wel eens met make-up op slaapt. En tot grote verbazing antwoordde ze het volgende:
“Oh, bijna altijd! Als ik de volgende dag geen tijd heb om veel make-up aan te brengen, slaap ik gewoon met mijn make-up op en werk ik het in de ochtend alleen even bij. Van mijn make-up look probeer ik altijd twee dagen te profiteren.”

Huidproblemen

En hoewel we natuurlijk allemaal weten dat Kim K een druk leven leid en niet altijd de tijd heeft om zich op te maken, blijft het volgens dermatologen een slecht idee. Het zou de huid namelijk uitdrogen en zorgen voor irritatie en problemen met de huidbarriére. Dit leid tot ontstekingen en vroegtijdige veroudering. We zouden het dan ook niet aanraden om een voorbeeld te nemen aan het beauty-icoon .
Bekijk de beelden van het interview in Busy tonight hier onder.