tyson

Mike Tyson rookt jointje in Amsterdam! Spreekt Nederlands "Rook Die Zuen!" (Video)

Lifestylesep 13 2023, 16:07
Niemand minder dan boks legende Iron Mike Tyson is in Amsterdam voor de opening van zijn eigen Coffeeshop Tyson 2.0. Hij nam de tijd om de pers te woord te staan en sprak met o.a. Complex NL. Hij rookte zelfs een jointje op camera.
Tyson is overtuigt dat zijn shops een succes worden in Europa. Hij zegt o.a. "Ik heb alle producten zelf getest! Ik kan niet wachten om mijn heerlijke en niet te versmaden producten te delen met Europa." De legende onthult aan Complex NL dat hij zijn jonko zonder tabak rookt: ”Ik rook mijn wiet puur in een joint, zonder toegevoegde tabak.”

Mike Tyson in Amsterdam

Mike meent dat zijn eigen coffeeshop in Amsterdam een overwinning is, en veel meer shops wil openen. Hij zegt tegen Complex NL : ”The sky is the limit, we gaan nog veel meer doen in dit land. Ons doel is uiteindelijk over de hele wereld mijn coffeeshops te openen.”
Tyson leert ook nog wat Nederlandse woorden van Complex NL verslaggever Hakan "Roken die zuen" roept hij als hij even later ook nog eentje opsteekt met Wilson van de Telegraaf. Tyson zegt blij te zijn om in Amsterdam zijn shop te openen en prijst de Nederlandse vechtsport geschiedenis.

Bekijk hier de interviews:

Bron: Complex NL Youtube