Monica Geuze gaat vlogs anders doen: 'Ik wil haar niet meer betrekken in video's'

Lifestylejun 07 2019, 15:15
Monica Geuze is een van de succesvolste vloggers van Nederland, schreef een boek en heeft een eigen sieradenlijn. Bovendien werd ze vorig jaar moeder van Zara-Lizzy, die wekelijks te zien is in haar vlogs. Maar dit wil ze echter anders gaan doen, zo zegt ze in de podcast van Ruud de Wild, 30 Minuten Rauw.
"Hoe kun je het scheiden dat je en moeder en een personality en een product bent. Je bent een merk. Is dat lastig?", vraagt de Ruus aan Monica. "Nee dat vind ik op dit moment eigenlijk niet", antwoordt ze. "Ik heb toevallig vanochtend een gesprek gehad met mijn vriend over dat ik erover na zit te denken om haar helemaal niet meer te betrekken in mijn Youtube video's. Het is wel lastig omdat het heel erg over mijn leven gaat."
Dit zou een flinke teleurstelling zijn voor veel van haar volgers, die de groei van Zara-Lizzy op de voet volgen. Toch is het om privacy-redenen wel te begrijpen dat Monica Geuze hiervoor kiest. Ook andere BN'ers, zoals Nicolette van Dam, kiezen ervoor om hun kinderen alleen onherkenbaar in beeld te brengen.

Dit betekent dat vlogs van Monica Geuze zoals deze flink gaan veranderen: