screenshot 24 01 2024 02 53 30

Must haves voor 2024!

Lifestylejan 24 , 18:07
Een vers, nieuw jaar brengt ook weer veel nieuwe ontwikkelingen, trends en must haves met zich mee. De ene trendwatcher claimt het nog beter te kunnen voorspellen dan de ander, maar het blijft natuurlijk allemaal koffiedik kijken waar het gaat om de échte trends te voorspellen. Het één slaat aan waar het ander toch een flop blijkt. Toch zijn er wel een aantal zaken die waarschijnlijk zeer populair gaan worden. Welke ontwikkelingen, lanceringen en hits je in de gaten moet houden? Hier een klein voorproefje.

Technologie voor alles

Waar men dacht dat we er wel bijna waren met de ontwikkelingen van nieuwe trends en innovaties, daar hebben ze het mis. Dit gaat gewoon door en de grote merken komen nog steeds iedere keer met nieuwe ontwikkelingen en items. In 2024 hoeven we hier niet lang op te wachten, want Samsung heeft aangekondigd in januari 2024 al te komen met de nieuwe Samsung Galaxy 24 lijn. Waarbij vooral de Galaxy S24 Ultra een hit lijkt te worden. Een smartphone die al zijn voorgangers met eenvoud achter zich laat: een waanzinnig scherm, behulzing van titanium, camera’s die niet van de pro’s zijn te onderscheiden en bizar sterke batterij. Dus move over Apple, Samsung lijkt het voor 2024 tot nu toe te hebben gewonnen!

Quiet luxury

Waar we in de jaren ’90 en zero’s nog het liefste van boven tot onder in grote merknamen waren gekleed, is dat anno 2024 wel anders. De trend op het gebied van mode lijkt steeds meer te verschuiven naar die van quiet luxury. De logo’s en emblemen verdwijnen naar de achtergrond en we gaan liever voor ingetogen chique. De échte aanhanger van deze trends laat het zelfs wat shabby lijken, maar dat is ook weer niet nodig. Maar ga voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Dus in de winter een trui van echt cashmere, en sokken mogen van wol zijn. Liever drie paar goede, dan een 10-pack van mindere kwaliteit. Het mag dus wat kosten, zonder dat je dit er direct middels logo’s en emblemen vanaf ziet. Deze trend sluit ook naadloos aan bij die van meer duurzaamheid en bewustwording. Dus ingetogen chique, zo gaan we in 2024 over straat.

Lekker elektrisch

De elektrische auto is inmiddels bijna de norm in het straatbeeld, maar deze ontwikkeling van elektrische vervoermiddelen zet verder door. De VanMoof lijkt wel even klaar, maar er komen direct weer allemaal andere vervoersmiddelen die ook elektrisch worden aangedreven of ondersteund. Daarmee zitten we meer en langer op de fiets dan ooit. De elektrische step is nog niet toegestaan in Nederland, maar er gaan wel steeds meer stemmen op dit in Nederland ook toe te staan. Het lijkt een kwestie van tijd voordat je die hier ook ziet rondrijden. Dus alternatieve, elektrische vervoersmiddelen; het overwegen waard in 2024.
Kortom, 2024 gaat weer veel nieuwe innovaties en ontwikkelingen met zich mee brengen. Of het daadwerkelijk allemaal zulke hits en rages worden dan dat we nu verwachten? Dat weet niemand. Maar leuk wordt het zeker!
"}])